Tiedote 4.2.2022

Suomalainen Plus Katsastus – ketju laajentaa toimialueensa Pohjois-Pohjanmaalle, hankkimalla omistukseensa Savarin Katsastuksen toimipisteet Ylivieskasta, Haapavedeltä ja Pihtiputaalta, sekä Meinalan Katsastuksen toimipisteet Kalajoelta ja Kannuksesta. Plus Katsastus perustaa toimialueelle uuden yhtiön Plus Katsastus Pohjois-Pohjanmaa Oy:n, jonka osakkaiksi tulevat Savarin ja Meinalan Katsastuksen entisistä omistajista Timo Siermala, Mika Vihelä ja Harri Partti.

Plus Katsastuksen kannalta oli tärkeää saada entisiä omistajia uuteen yhtiöön mukaan avainhenkilöiksi. Tällä toimella pystymme jatkamaan sitä hyvää työtä toimialueella, jota on jo vuosikaudet tehty. Uusi alue vaatii paikallista osaamista, asiakkaiden sekä heidän vaatimiensa palveluiden tuntemista. Toimintaan eikä henkilöstöön ole muutoksia tulossa, toteaa Plus Katsastuksen toimitusjohtaja Heikki Nikkola.

Plus Katsastus on katsastusalan toiseksi suurin toimija suomessa, tehdyn kaupan jälkeen ketjuun kuuluu yhteensä 28 katsastusasemaa ja palveluita tarjotaankin jo lähes kaikissa suurissa kaupungeissa Etelä-Suomessa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Kajaanissa, sekä nyt myös Pohjois-Pohjanmaalla. Ketjun markkinaosuus on 9,5% suomen katsastusmarkkinoista. Työllistämme tällä hetkellä yli 150 autoalan ammattilaista, yhtiön liikevaihto kuluvana vuonna tulee olemaan n. 16 miljoonaa euroa.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Plus Katsastus Oy
Heikki Nikkola p. 0400 711 863
heikki.nikkola@plus.fi

Aluejohtaja, Plus Katsastus Haapavesi
Harri Partti p. 040 312 3406
harri.partti@savarinkatsastus.fi

Plus Katsastus Ylivieska,
Timo Siermala p. 040 312 3402
timo.siermala@savarinkatsastus.fi

Plus Katsastus Kalajoki,
Mika Vihelä p. 0400 689 884
mika.vihela@meinalankatsastus.fi