AMMATTITAIDOLLA JA ASIAKASYSTÄVÄLLISESTI

Monipuoliset katsastuspalvelut nykyaikaisilla laitteilla

Tarjoamme palveluitamme uusissa, nykyaikaisissa ja valoisissa tiloissa.
Ammattitaitoinen ja asiakasystävällinen henkilökuntamme on valmiina palvelemaan Sinua.

Katsastushallissa uudet ja nykyaikaiset laitteet on sijoiteltu niin, että katsastustapahtuma sujuu joustavasti. Halutessasi voit seurata katsastusta hallissa tai odotella katsastuksen valmistumista viihtyisässä toimistotilassa kahvia nauttien ja lehtiä lukien.

Rekisteröinti- ja vakuutuspalvelut

Rekisteröinti- ja vakuutuspalvelut vaivattomasti samalla kertaa. Meillä voit valita ajoneuvosi vakuutuksen haluamaasi vakuutusyhtiöön ja halutessasi saat rekisteröintiasiakirjat mukaasi välittömästi.

Voit tarkistaa katsastusajankohtasi omatrafi.fi -sivulta.

Määräaikaiskatsastus

Kevyen kaluston osalta katsastukseen voi tulla aikaa varaamatta, silloin kun itselle parhaiten sopii tai voit myös varata ajan etukäteen.

O2-luokan perävaunut (esim. matkailuperävaunut) tulee katsastaa kahden vuoden välein, aina vuoden loppuun mennessä.

Liikennekäytöstä poistetun ajoneuvon katsastus

Tullessasi katsastamaan liikennekäytöstä poistettua ajoneuvoa sinun tulee ilmoittaa katsastukseen tulostasi, tällöin saat luvan ajoneuvon siirtämiseen katsastustoimipaikalle. Liikennekäyttöön otto on erillinen toimenpide. Katsastustoimenpide ei muuta ajoneuvoa liikennekäyttöön.

Jälkitarkastus

Määräaikaiskatsastuksessa hylätty ajoneuvo on jälkitarkastettava 1 kk kuluessa katsastuksesta. Jos jälkitarkastuksesta on kulunut yli kuukausi, katsastus on suoritettava kokonaisuudessaan uudestaan.

Raskas kalusto

Raskaalla kalustolla on käytössä ajanvaraus, näin varmistamme katsastukseen pääsyn sekä vältymme turhalta odottelulta. Olemme vahva osaaja raskaan kaluston katsastuksissa ja tarjoamme ammattiliikenteellekin nykyaikaiset puitteet katsastukseen. Tarkastamme katsastuksen yhteydessä veloituksetta laakereiden kunnon tätä varten kehitetyllä laitteella. Raskaalla hallilla on mittaa 30 metriä, jossa katsastustapahtuma hoituu helposti säästä riippumatta.

Muut katsastukset

Määräaikaiskatsastusten lisäksi teemme kaikkia erikoiskatsastuksia: muutos- ja rekisteröintikatsastuksia sekä yksittäishyväksyntöjä.
Maahantuontikatsastusta varten tarvitaan ajoneuvon alkuperäinen rekisteriote sekä vaatimustenmukaisuustodistus tarvittaessa.

Näihin toimenpiteisiin sinun on hyvä varata hieman enemmän aikaa.